Viser 1–24 af 32 resultater

Natur Energi ApS blev stiftet i 1991, og er et dansk familieejet firma med hovedkontor i Allerød. Gennem de sidste 25 år er Natur Energi gradvis vokset og forhandler nu over 100 produkter i et bredt sortiment indenfor kosttilskud. Natur Energi er i dag blandt de førende på markedet for kosttilskud.
 
Solaray og KAL blev grundlagt i henholdsvis 1974 og 1932 i USA. I løbet af årene har Solaray udviklet sig fra primært at have fokus på urter til at have et komplet sortiment af kosttilskud, der omfatter enkelte urter, urteekstrakter og kombinationer af urter samt vitaminer, mineraler, olier og mælkesyrebakterier.
 
Solaray er dybt engagerede i forskning og i de videnskabelige og nytænkende ideer, som evalueres og bruges effektivt i produkterne. Deres laboratorium og investering i eksperter og udstyr er unikt. Teamet af videnskabsmænd, diætister, kemikere, læger og ingeniører gør sig meget umage for at udvikle nye produkter i Solaray’s sofistikerede forsknings- og udviklingsfaciliteter. Fremstilling og tests er målrettet mod øget biotilgængelighed Ved at anvende kapsler undgås unødvendige tablethjælpestoffer der testes for god opløselighed og dermed en let optagelighed.